Venkovní sedací vak Gobi 103821

Kód: 74530
Neohodnoceno
4 599 Kč
Skladem, do 1 prac. dne odešleme (1 ks)
Varianta
Černobílý sedací vak Gobi můžete používat téměř kdekoliv. Skvělou volbou bude např. při letních posezeních venku, ale rozhodně se neztratí ani v ložnicích a obývacích pokojích. Tento indoor a outdoor vak od výrobce Hanse Home je vyrobený ze 100% polypropylenového vlákna. Jeho výplň je tvořena polystyrenovými kuličkami. Neváhejte a pořiďte si pohodlný sedací vak na doma i na zahradu i Vy!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Moderní sedací vaky In & Outdoor Poofs od oblíbeného výrobce Hanse Home jsou dostupné v několika povedených vzorech a ve 2 velikostech. Jedná se o skvělé bytové doplňky, které se budou vyjímat nejen v interiérech, ale také např. na terasách či u bazénu. Ano, čtete správně, tyto sedací vaky můžete bez problémů používat i venku, protože jejich údržba je velmi snadná. Výplň těchto vaků tvoří polystyrenové kuličky, vnější obal pak 100 % polypropylen.

NORTHRUGS - Hanse Home koberce

Poznejte koberce Northrugs

Koberce NORTHRUGS jsou naší specialitou. Můžete je totiž používat v místnosti, ale i v outdoorových prostorech, například na terase. Kolekce spadá pod výrobce Hanse Home. Hanse Home je mladá společnost, založená roku 2008 v německém Pinnenbergu. Jedná se o výrobce, který se nebojí určovat trendy a přivádět na evropský trh zcela novou koncepci koberců. Osobně jsme se s mladým majitelem scházeli na veletrhu v Hannoveru a získali jsme unikátní příležitost nabídnout vám produkty této společnosti v České republice a na Slovensku. Koberce společnosti Hanse Home nabízí bezkonkurenčně výhodný poměr cena/kvalita, protože právě v té se rovnají špičkám v oboru, jako je např. Osta nebo Lano.

Zobrazit nabídku Northrugs koberců

Doplňkové parametry

Kategorie: Sedací vaky
Materiál: Syntetický (umělý)
Specifikace materiálu: Polypropylen, Polysterolová výplň
Celková váha: 3 kg a 4,5 kg
Využití: Venkovní i vnitřní
Speciální vlastnosti: Oboustranný, Venkovní použití (outdoor)
Další vlastnosti: Snadná údržba
Země původu: Německo
Určení dle místnosti: Balkon, Terasa
Třásně: Bez třásní
Způsob výroby: Strojně dělaný
Tvar: Kvádr
Typ produktu: Doplňky, služby
Barva: Bílá, Černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: