Baterie alkalická, R61, 9V, Verbatim, blistr, 1-pack, 49924

Kód: AB090VEA9VB1
Neohodnoceno
Značka: Verbatim
44,01 Kč
Skladem (>1 ks)
Baterie alkalická, R61, 9V, Verbatim, blistr, 1-pack, 49924

Detailní informace

Detailní popis produktu

Alkalické baterie 9V

Verbatim, přední výrobce v oblasti optických médií, představuje novou řadu vysoce výkonných alkalických baterií pro napájení denně používaných zařízení.
Baterie 9V od společnosti Verbatim jsou díky svému vysokému výkonu určeny pro použití v domácích hlásičích kouře. Také je lze použít do hraček.

Specifikace:
♦ Napětí: 9V
♦ Výška: 48.5mm
♦ Hmotnost: 46g
♦ Kód modelu: 9V-6L, R61, 9V Block
♦ Velikost balení: 1

Baterie a životní prostředí
Společnost Verbatim dbá na ochranu životního prostředí a snaží se dodávat výrobky, které nezatěžují životní prostředí. Žádné alkalické baterie Verbatim neobsahují měď ani kadmium a všechny ostatní kovy použité v bateriích splňují požadavky stanovené v evropské legislativě pro baterie.
Všechny tyto baterie odpovídají směrnici ROHS (neobsahují nebezpečné látky) a na obalech najdete logo označující, že dodržujeme zásady pro sběr a recyklaci stanovené regionálními evropskými společenstvími.
Baterie sbírejte či likvidujte odděleně od jiného domácího odpadu, k recyklaci i k likvidaci. Některá společenství nabízí recyklaci nebo sběr alkalických baterií. Chcete-li se dozvědět více, obraťte se na odpovědné místní úřady.
Zabraňte likvidaci velkého počtu baterií najednou. Použité baterie stále obsahují určité napětí, a pokud jsou v kontaktu s jinými bateriemi, může dojít k nebezpečným situacím.

Doplňkové parametry

Kategorie: Baterie
Záruka: 24
Hmotnost: 0.05 kg
Napětí [V]: 9
Balení: 1-pack
Druh baterie: alkalická
Typ baterie: R61
Výrobce: Verbatim

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: